Dansing i utdrikningslag

Dansing i utdrikningslag er en morsom og flott aktivitet som aktiverer alle deltakerne. Book inn time med en profesjonell danseinstruktør. Instruktøren  legger opp og koreograferer en sesjon hvor den som skal drikkes ut er i sentrum for oppmerksomheten.


Er du på jakt etter en aktivitet som virkelig får pulsen opp noen hakk og som samtidig er stor moro, så er dansing i utdrikningslag et veldig godt alternativ. Ingenting slår følelsen av og kunne slippe seg løs til herlig musikk og få hjelp av en instruktør til å sette dette riktig sammen for akkurat dere. Det er flere måter og gjøre dette på, Dere kan la kun den som drikkes ut ta kurset eller så kan hele gjengen delta, da har Dere en god start på og komme i ekte party stemning for dagen og til senere på kvelden.


Dere kan velge mellom flere ulike danseformer til utdrikningslaget.


Noen arrangører tilbyr opplæring i salsadans og disco fra forskjellige tidsperioder; 70-,80- og 90tallet.

Bollywood-dans er dansing slik vi ser i Bollywood-filmer.

Brazilian dance; lær å danse til brasilianske rytmer. Street dance og Hip Hop dance fra 80- og 90-tallet er andre alternativer.

For de litt mere vågale kan Burlesque dance eller Tease dance være spennende.

Flere av disse arrangørene har også tilbud som går ut på å lage musikkvideo fra dansesesjonen. Da får dere med dere et uforglemmelig minne som dere kan hente frem og glede der over i mange andre sammenhenger. En slik musikk video blir proft satt sammen og redigert og resultatet blir veldig bra. Kjempe gøy og ha for senere anledninger når denne dagen skal huskes.

Dans er en aktivitet som kan skje med litt promille i blodet. Det er kjekt å ta med seg i planleggingen av utdrikningslaget.

Varigheten på dansing i utdrikningslaget er ca 1 time og prisen vil variere etter hvor mange deltakere dere er.

Ett alternativ til Dansing i Utdrikningslaget er Magedans

T-skjorter er også en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte