Curling i Utdrikningslag

Curling i Utdrikningslag


Curling i Utdrikningslag er en annerledes og morsomt aktivitet man kan gjøre. De siste årene er det blitt veldig populært. De fleste er ukjente med denne sporten og det er mye vanskeligere enn det ser ut til.


Det gjør også denne aktiviteten perfekt for ett utdrikningslag og den passer like godt for jenter som gutter. Siden de fleste ikke har erfaring med sporten, stiller alle på likt nivå. Det er ikke særlig fysisk krevende heller. Curling spilles ved at man deler seg opp i 4 spillere pr lag. Man skal så sende stenen bortover isen og få den til og bli sittende i boet som er sirkelen i enden av banen. Boet består av tre konsentriske ringer og har vanligvis to forskjellige farger, midten kalles knappen og jo nærmere man bedømmer hvilke steiner som er nærmest den.


Gjør Curling i utdrikningslag ordentlig gjennomført.


For og gjøre Curling i utdrikningslag ordentlig gjennomført, kan man få alle til og ha på seg kostymer, og så er konkurransen igang om hvem som blir "kong curling". Husk at det er en fordel og ikke ha på trange klær, da man går ned i posisjoner hvor kroppen står nesten rett ut i strekk. Arrangøren har flere pakker og kan sette opp ett opplegg som passer akkurat til Deres utdrikningslag. Curling stammer opprinnelig fra Scotland helt tilbake til 1500 tallet, og ble en olympisk gren i 1998. En curling bane er 46 meter lang og 5 meter bred. En curling stein veier ca 20 kg og er som regel hallens eiendom, så det ligger faste stein sett på isen.

Varighet ca 2 timer og priser fra kr 350,- pr person.

Ett alternativ til Curling i Utdrikningslaget er: Boblefotball i Utdrikningslag eller Bowling i Utdrikningslag.