CD-innspilling i utdrikningslag

CD-innspilling i utdrikningslag.


CD-innspilling i utdrikningslaget er en populær aktivitet. Her lager dere minner som varer også etter arrangementet og som kan være moro å ta frem ved festlige begivenheter senere. Flere arrangører tilbyr dette nå. CD-innspillingen skjer ved at dere leier et innspillingsstudio hvor stemmene deres blir spilt inn med bakgrunnsmusikken dere velger.


CD-innspilling under utdrikningslag begynner med at dere først velger sangen som dere ønsker som bakgrunnslåt. Så følger oppvarming av stemmene deres før selve innspillingen. Etterpå blir alt mikset sammen og dermed er CD-en ferdig. Flere steder tilbyr også fotografering til CD-coveret, og kan låne ut egnete kostymer for det perfekte bildet. Resultatet blir en komplett og riktig proff CD.


Kombiner CD innspilling i Utdrikningslaget med en drikkepost.


Et slikt arrangement kan også kombineres med en drikkepost på programmet, noe så som gjør planleggingen enda litt greiere. Her kan man da legge opp slik at man har med egen drikke, gjerne fra total budsjettet om Dere har lagt det opp slik. Husk at uansett så er det viktig og passe på at ingen blir for beruset, da det lett kan ødelegge for dette arrangementet.

Varighet på arrangementet er ca 1 time og pris for en sang ca 3000,-

Ett alternativ til CD innspilling i utdrikningslag er Akttegning i Utdrikningslag.