Bowling i utdrikningslaget.

Bowling i utdrikningslaget er en fin og sosial aktivitet som foregår i ganske rolige former, men som samtidig bringer frem konkurranseinstinktet hos deltakerne. De fleste er godt kjent med bowling fra tidligere og vet dermed hva det innebærer.


Bowling i utdrikningslag er en fin aktivitet som kan legges inn før dere  eventuelt går på byen. Spillet gir dessuten en fin ramme for alle deltagere til bli bedre kjent med hverandre. De fleste bowlinghaller har sjenkebevilling, så her er det bare og senke skuldrene og la det sosiale i spillet ta over.


Bowling i Utdrikningslaget er ett perfekt sted og samles før man går på byen.


Man spiller i serier mot hverandre og alle poeng og plasseringer blir elektronisk registrert. De fleste bowlinghaller har også lokaler som man kan ha private fester i, samt alternative spill som biljard og Air hockey. Og legge inn ett besøk på en bowlinghall i utdrikningslaget kan man utnytte til flere fordeler.

Ett alternativ til Bowling i Utdrikningslaget er Curling.

Selve bowling spillet tar ca 1 time og det koster som regel fra kr 200,- og oppover per person

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte