Bootcamp i Utdrikningslaget

Bootcamp i Utdrikningslaget er en tøff aktivitet som man kan legg inn om man vil at den som drikkes ut eller hele utdrikningslaget skal få kjørt seg skikkelig fysisk og settes på prøve.


De fleste har hørt begrepet Bootcamp, men de færreste har vel egentlig fått prøvd hva denne fysisk krevende treningsformen egentlig er. Bootcamp er basert på en militær form for trening, hvor det legges vekt på, stretching og løping som så er etterfulgt av eksplosiv intervall trening hvor det løftes objekter. Det brukes kroppsvekt og treningsformen har likheter med CrossFit.


Bootcamp i Utdrikningslaget vil garantert gi selv den sprekeste en utfordring.


Uansett hvilket nivå man er på fysisk, så kan det legges opp til en Bootcamp som utfordrer selv den sprekeste. eller så legges listen lavere om Dere ikke er så godt trent. En Bootcamp i Utdrikningslaget varer i ca 1 time og gjøres utendørs.

Ett alternativ til Bootcamp er Zipline 

Varighet ca 1 tim og Pris etter hvor mange som deltar, be om tilbud

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte