Bobsleigh i Utdrikningslaget

Bobsleigh i Utdrikningslaget er en utrolig heftig farts opplevelse, som de færreste har prøvd tidligere.


Bobsleigh i utdrikningslaget er kun for de tøffeste, så vær sikker på at den som skal drikkes ut er i stand til dette før det blir bestilt. Her går det opp til 120 km/t og det er ett utrolig adrenalin kick. Olympiaparken i Lillehammer er en av få baner i verden som brukes til bob på toppnivå. Der kan de tilby en opplevelse utenom det vanlige, i etterkant vil du få med deg et diplom og et medlemskap i 5G-klubben.

Boben har plass til 3 passasjerer og man må være minimum 2 personer for å kjøre. 

Alle bobsleder er godkjent for turistkjøring av Statens Jernbanetilsyn og bruk av hjelm er obligatorisk. Sesongen varer desember – mars, så dette er en vinter aktivitet. Det er selvfølgelig ikke lov og drikke før man gjør denne aktiviteten.
 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte