Bobblefotball i Utdrikningslaget

Arranger Bobblefotball i utdrikningslaget, her kommer man til og  å løpe i hverandre mens man prøver og spille ordentlig fotball og unngå taklinger. Boblefotball er oppblåsbare plastballer du tar på deg før fotballkampen startes.


Plastballene gir god beskyttelse for støt og taklinger , det finnes ingen gule eller røde kort i denne fotball varianten. Forbered Dere på ett morsomt og annerledes fotball spill som helt sikker kommer til og bli spennende og morsomt. Bobleballer er svært robuste og er perfekt som ett morsomt innslag i ett utdrikningslag. De firmaene som tilbyr dette har forskjellige løsninger, noen har lokaler hvor dette kan arrangeres, mens andre leier ut baller som man selv må komme og hente. Da må man ha ett passende sted og gjøre dette på, men man er jo som regel ikke langt unna en fotball bane. Sjekk med det lokale idrettslaget om når banen er ledig for denne type bruk.


Arranger Bobblefotball i Utdrikningslag som en drikkelek.


Boblefotball i Utdrikningslaget er hysterisk morsomt, og det passer perfekt som en aktivitet man kan sette opp som en drikkelek for de som måtte ønske dette. Det er viktig og merke seg at boblefotball kun kan spilles på gressbaner, ekte eller kunst gress. Om de brukes på grus og asfalt kan de gå i stykker.

Varigheten på bobblefotball er ca 1 - 2 timer og prisen er Fra 2450,- for 10 baller. Og 4779,- for 20 baller.

Ett alternativ til bobblefotball er: Curling i Utdrikningslag

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte