Akttegning i Utdrikningslag

Akttegning i Utdrikningslag


Akttegning i Utdrikningslag er ett morsomt og annerledes innslag. Ta ett lynkurs i akttegning hvor den som skal drikkes ut må være modellen. Eller så kan den som drikkes ut være den som skal tegne en proff nakenmodell.


Om han eller hun er den rette personen kan dette ha  stor underholdnings verdi. Her nå den som drikkes ut legge vekk all sjenanse og stille opp naken og la seg bli tegnet av resten av laget. Tenk bare på hvilke morsomme illustrasjoner og varianter det vil komme ut av dette. Her får man laget mange morsomme tegninger som kan tas frem ved senere anledninger. Akttegning er ikke enkelt og det kreves konsentrasjon fra både utøver og modell, men det tar som regel ikke lang tid før latteren bryter ut i denne settingen. Om den som drikkes ut er veldig sjenert, så kan man som bildet viser få dekke seg til litt.


La den som drikkes ut få tegne en proff nakenmodell.


En annen variant som man også kan gjøre er at firmaet stiller med en profesjonelle akt modell til utdrikningslaget, og så er det den som skal drikkes ut som må tegne. Det vil bli ikke enkelt og holde konsentrasjonen og for mange vil det være minst like flaut og tegne en naken person som og stille naken selv. Her vil det selvfølgelig også kunne bli masse morsomme episoder. Og ikke minst hvordan vil resultatet bli?

Regn ca 1 time på akttegning i ett utdrikningslag.

Ett alternativ til Akttegning i utdrikningslaget er Cd innspilling i Utdrikningslaget