Utdrikningslag Aktiviteter

 • Eventbyrå i Utdrikningslaget

  Eventbyrå i Utdrikningslaget Det er mange event byråer som tilbyr og sette opp hele dagen med aktiviteter for utdrikningslag. Og booke ett Eventbyrå i Utdrikningslaget kan være en fin måte og få samlet alt fra en leverandør som tar ansvaret for hele eller deler av dagen.
 • Festlokale for utdrikningslag

  Festlokale for utdrikningslag Å leie et festlokale for utdrikningslaget er fullt mulig, og et fint alternativ dersom dere mangler plass. Leie av lokale gir dessuten flere andre fordeler.
 • Klatring i utdrikningslag

  Klatring i utdrikningslag kan være en flott aktivitet som både er fysisk krevende og spennende. De fleste vil sette pris på og få være med på denn...
 • Escape Rooms i utdrikningslag

  Escape Rooms i utdrikningslag Escape rooms i utdrikningslag er en ny, populær aktivitet. Her får du virkelig prøvd dine evner til å jobbe i team og løse oppgaver. Hver gruppe blir låst inne i et rom og skal sammen komme seg ut derfra. Escape rooms er et fysisk eventyrspill.
 • RIB i utdrikningslag

  RIB i utdrikningslag Ta utdrikningslaget med ut på en RIB-tur på fjorden i over 50 knops hastighet. Dette er en heftig opplevelse som virkelig frisker opp. RIB-båtene har dempede seter og er noe av det sikreste man kjøre med på sjøen. RIB i utdrikningslag er ikke bare for de tøffeste.
 • Paintball i utdrikningslag

  Paintball i utdrikningslag Paintball i utdrikningslag er en populær, actionfylt klassiker. Dette er en lagsport som virkelig får frem kampånden i laget. For de som ikke er kjent med denne aktiviteten, så går den ut på at dere deler dere i to lag. Alle blir utstyrt med hvert sitt gevær som også blir kalt markør.
 • Bobblefotball i Utdrikningslaget

  Bobblefotball i Utdrikningslaget Arranger Bobblefotball i utdrikningslaget, her kommer man til og å løpe i hverandre mens man prøver og spille ordentlig fotball og unngå taklinger. Boblefotball er oppblåsbare plastballer du tar på deg før fotballkampen startes.
 • Gokart i utdrikningslag

  Gokart i utdrikningslag Gokart i utdrikningslag er en aktivitet som passer de fleste og det er et bra alternativ for alle som ønsker seg å sikre seg aktivitet som gir adrenalinkick. Arrangøren setter opp løp hvor alle kjører mot hverandre i en Grand Prix-lignende konkurranse.
 • Dansing i utdrikningslag

  Dansing i utdrikningslag Dansing i utdrikningslag er en morsom og flott aktivitet som aktiverer alle deltakerne. Book inn time med en profesjonell danseinstruktør. Instruktøren legger opp og koreograferer en sesjon hvor den som skal drikkes ut er i sentrum for oppmerksomheten.
 • Underholdning i Utdrikningslaget

  Underholdning i Utdrikningslaget Og legge til Underholdning i Utdrikningslaget kan være en god ide om stemning er oppe for det, her er det flere alternativer og velge mellom. Man kan booke underholdning til lokalet hvor festen holdes eller man kan gå ut sammen til ett sted som tilbyr underholdning. Teater, kino, konser
 • Rappellering i utdrikningslag

  Rappellering i utdrikningslag Rappellering i utdrikningslag kan være en flott aktivitet som både er fysisk krevende og spennende. De fleste vil sette pris på og få være med på denne aktiviteten som foregår i trygge omgivelser. Flere firmaer tilbyr aktiviteter med klatrevegg.
 • Karaoke i utdrikningslag

  Karaoke i utdrikningslag Karaoke i utdrikningslag er fin-fin klassiker som passer bra å legge inn utpå kvelden etter at dere har spist. Her kan det bare være en fordel dersom dere har inntatt alkohol på forhånd. Karaoke-seansen kan bli gjennomført på flere forskjellige måter.